אני מחפשת תרגום לאנגלית לתפקיד "מפתח הדרכה". הכוונה היא לא למומחה התוכן ולא למי שמפתח את התוכן הפיזי (סרט, לומדה...) אלא למי שבונה את תוכנית ההדרכה לנושא מסוים.
בתודה מראש, לירי.
תודה!
לירי
6.9.2010
תודה ושנה טובה!
לשאלתך
עידו
6.9.2010
היי לירי אני מאמין שהביטוי שאת מחפשת הוא instructional designer. ראי גם פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Instructional_design בהצלחה רבה וחג שמח, עידו
שם
טלי
6.9.2010
היי לירי, בד"כ המונח המקובל הוא instructional desginer (כי כולנו מהנדסים ומעצבים ידע..). יש שמשתמשים במונח training developer אך הוא פחות מקובל.
שינוי קריירה
תומר
31.8.2010
שלום רב, לאחרונה סיימתי דוקטורט (היסטוריה) בבוסטון וחזרתי ארצה. אני מאד מתעניין בכניסה לתחום של לומדות - אין לי ידע מוקדם במחשבים, אבל יש לי הרבה שכל ישר, מוטיבציה, וכושר אנליטי מפותח. האם יש קורסים שמתמקדים בפיתוח לומדה? האם נגזר עליי לעשות תואר שלם? איפה אפשר לקבל עיצות טובות בתחום של פיתוח לומדה?
מצגת אפקטיבית בתחום תשתיות מחשוב
אביטל
25.8.2010
שלום,
אשמח לשמוע טיפים כיצד לבנות מצגת המשלבת הדגמה של מערכות מידע. המצגת מיועדת לאנשי מערכות מידע מתחום התוכנה שהנדרשים להכשרה בתחום התשתיות. תודה
מצגת מערכות מידע
רונן
25.8.2010
הנה כמה דגשים שיכולים לעזור: 1. כמה שיותר שרטוטים ותמונות, כמה שפחות טקסט 2. לברר עם איזה ידע הם באים, כדי להתאים את רמת ההתחלה לידע הקיים 3. אם צריך - להגדיר מראש נושאים שהם חייבים לדעת, ואם יש פערי ידע בין המשתתתפים ליזום השלמת פערי ידע ליישור קו 4. ענייניות - בדיחות וכו' זה תמיד טוב, אבל לראות שלא מגזימים עם נושאים רכים (סיפורי מסגרת, המחשות צורך וכו'). זה קהל טכני שנוטה להתעניין בנושאים טכניים, אפילו אם לאחרים זה נראה משעמם :) 5. המצגת והמציג צרכים להיות סופר מקצועיים בתחום, שלא יפילו אותם על עניין מקצועי. 6. זה קשור לסעיף הקודם - לעשות QA קפדני למצגת על ידי אנשי מקצוע. זה סוג קהל שמחפש טעויות. בהצלחה
מצגת לאנשי מערכות מידע
אביטל
26.8.2010
תודה זה עזר!
תמחור לומדות
מאיה
25.8.2010
שלום, אני לא יודעת אם זה המקום...אבל אני צריכה עזרה בתמחור לומדה. אני מעצבת בפלאש וקאפטיבייט ורציתי לדעת מהי הערכת מחיר לעבודת עיצוב לומדה עיצוב ממשק+אנימציה+בניית שאלות.עבודה בפלאש ובניית שאלות ל lms בערך 100 שקופיות עם אנימציה של דמות בכל מיני מצבים..אני יודעת שלא ניתן לתמחר בצורה כזאת אבל אם מישהו בתחום יכול לתת לי הערכת מחיר כללית להפקת לומדה כזאת .תודה מראש
כתיבת מצגת מוכוונת eLearning
שרון
25.8.2010
שלום,רציתי לדעת אם יש לכם מאמר/מדריך שמציין מספר חוקים (ודוגמאות) לכתיבה נכונה של מצגת שמיועדת ללמידה מתוקשבת?
טיפים לכתיבת לומדה
יעל
25.8.2010
לא ידוע לי על חוברת כזו אך יש לנו קבוצה בפייסבוק שבה מפורסמים טיפים פרקטיים לכתיבת תוצרי למידה מדי פעם בפעם. את מוזמנת להצטרף לקבוצה
epss
נתי הרוש
11.8.2010
שלום רב,
היכן אני יכולה למצוא מידע על סוגי epss, על יכולות הכלים השונים ורכישה ?
סוגי EPSS
רועי
11.8.2010
את מוזמנת לקרוא את המאמרים של ערן גל מפלאפון שהתפרסמנו בניוזלטר של אי לרנינג (לנוחיותך יש ארכיון באתר זה)להלן הקישור לכתבה אחת מתוך http://www.e-learning.co.il/home/NL2/NLArticle_12_2.html
קומפוזיקה+קפטיבייט
יעל מגור
10.8.2010
האם ניתן ללמוד את התוכנות גם באופן פרטי ולא כחלק מארגון?
קומפוזיקה + קפטיבייט
עתליה
30.7.2010
שלום רב,
מבקשת לדעת היכן ניתן ללמוד את שתי התוכנות הנ"ל? הכוונה ללמידה בקורס באופן מסודר ולא למידה מתוך ספרים.
הכשרה על כלי פיתוח
עידו
1.8.2010
שלום עתליה, אנו מציעים את שירותנו בהכשרה מתודולוגית וטכנולוגית לשימוש בכלי פיתוח עבור ארגונים המעוניינים בכך. במידת העניין את מוזמנת ליצור קשר דרך האתר או דרך המשרד 03-5506008 לפרטים נוספים. שבוע טוב ובהצלחה, עידו
תגובה ל: הכשרה על כלי פיתוח
עתליה
1.8.2010
היי עידו,
תודה על המידע. מדבריך משתמע שאתם מכשירים רק עובדים כאשר הארגון על ידו מועסקים פונה אליכם.
מה בנוגע לאנשים פרטיים המעוניינים להעמיק ולהתפתח בתחום וללמוד את שתי התוכנות הנ"ל?
השתצלבות בחברה
אוהד בן ארי
19.7.2010
דפנה,בהמשך להערה הקודמת. שכחתי לציין מספר טלפון-0549193314. אשמח לשלוח לכם קורות חיים
השתלבות בחברה
אוהד בן ארי
19.7.2010
דפנה,שלום רב. ראשית,לא ניתן להעביר ההערה דרך כפתור "פנה אלינו"-יש שגיאת SQL-באג ועל כן מעביר פה. אני מאוד מעוניין להשתב בתחום. באם תתפנה לכם משרה ביישום והטמעה/QA, אשמח מאוד להשתמע בקרוב.צברתי ניסיון רב בתחומים+תמיכת משתמשים+שירות לקוחות והדרכה
Elluminate ו-Blackboard
שרון
13.7.2010
שלום, האם מישהו מכיר את תוכנת Elluminate או שמע על חברת blackboard? אנו שוקלים לרכוש בארגון את התוכנה ואשמח לשמוע חוות דעת בעניין.
מצטער
רועי
14.7.2010
מצטערת לא מכיר האתר שלהם עושה רושם טוב
captivate
מעיין
4.7.2010
התחלתי להשתמש ב- captivate אני מנסה להעביר מצגות. כאשר אני מבצעת את הפעולה הוא הופך את העברית. יש דרך להתגבר על הנושא?
תשובה
נעמה
4.7.2010
הי, את מוזמנת לצפות בתשובהשל עזרא ואלינה מינואר השנה http://e-learning.co.il/PublicUI/KnowledgeCenter/Forums.aspx?markTalk={7bb1d11c-af89-4afc-ab0c-5264c87e643f}
לימודי טכנולוגיות מידע
אפרת
28.6.2010
שלום! אני גרפיקאית לשעבר, ועסקתי בשנים האחרונות ביישום, הטמעה, הדרכה ותמיכת ERP. אני שוקלת כבר מס' שנים לעבור לפיתוח טכנולוגיות הלמידה. האם זה כדאי? איפה כדאי ללמוד? עדיף תואר ראשון ב-HIT או תואר שני באוני' ת"א או באוני' הפתוחה? אשמח לקבל המלצות והכוונה. תודה מראש
HIT
טלי
28.6.2010
היי אפרת, התואר הראשון ב-HIT הוא בסיס מצוין למקצוע פיתוח הלמידה וטכנולוגיות למידה. שווה להרים טלפון ולברר, אם תרצי לדבר עם מסיימי התואר - אוכל גם להפנות אותך לכמה...
תואר ראשון או שני
אפרת
28.6.2010
טלי שלום. תודה על תשובתך המהירה. גם אני התרשמתי מתכנית הלימודים ב-HIT ואני מאמינה שדבר שם לא נלמד לחינם. אך מאחר ויש לי כבר תואר ראשון, ואולי קצת פחות זמן ללימודים תהיתי האם לא כדאי ללכת ללימודי תואר שני בתחום? ולכן שאלחתי העיקרית היא מה אני מפסידה אם אני הולכת ישר ללימודי תואר שני? אם בכלל? למה יש יותר ביקוש בשוק? מה יותר יעזור לי להמשך? אשמח לקבל ייעוץ טלפוני/אחר. תודה מראש, אפרת
elearning
אחמד
18.6.2010
בשנת הלימודים הקרובה אני מתחיל ללמוד טל"מ במכון טכנולוגי חולון ,ההתעניינות שלי בנושא היא מתוך הקמת בית ספר פרטי לימוד מרחוק במגזר הערבי, האם יש אפשרות לשיתוף פעולה איתכם ?
שת"פ
עידו
22.6.2010
שלום אחמד, אתה מוזמן להשאיר את פרטיך דרך הכפתור "פנה אלינו"ונשמח לבחון שת"פ. בהצלחה, עידו
קומפוסיקה
עדי
16.6.2010
האם הגירסה החדשה של קומפוסיקה (4) תומכת באקספלורר 8
קומפוסיקה
דורית דאום
16.6.2010
שלום עדי, מערכת קומפוסיקה תומכת בדפדפן אקספלורר 8 וכן בדפדפנים נוספים כגון firefox. במידה שתרצה/י נשמח לענות על שאלות נוספות ולספק מידע מעמיק על המערכת.
ניתן לפנות אלי ישירות לטלפון 03-5506008
בברכה, דורית מנהלת מוצר Composica
התעניינות
רן מגן
16.6.2010
שלום,
בשנת לימודים הקרובה אתחיל ללמוד תואר שני בטכנולוגיה ולמידה באוניברסיטת תל אביב. אשמח לשמוע אם יש לכם משרות מתאימות.
תודה,
רן
השתלבות בתחום הלמידה
דפנה
28.6.2010
הי רן, קשה לי לענות על שאלתך מבלי להבין את ניסיונך התעסוקתי. אני אשמח שתעביר אליי קורות חיים למייל וכמובן שאתה מוזמן גם ליצור קשר טלפונית- 03-5506008
יום נעים,
דפנה.
בנוגע למשרות פנויות
עידו
22.6.2010
שלום רן, אנחנו מחפשים מועמדים למשרות כל הזמן ונשמח לקבל קו"ח ממך. אתה מוזמן ליצור עימנו קשר דרך כפתור פנה אלינו ודפנה מנהלת משאבי אנוש תיצור איתך קשר. בהצלחה, עידו
תודה
רן מגן
22.6.2010
אעשה זאת, תודה !
ספקי תוכן
יוסי
2.6.2010
שלום לכולם,ברצוני הנני סטודנט וכרגע אני עושה עבודה על שוק הe-learning,ברצוני לקבל קצת מידע על ספקי התוכן האם אלו אנשי מקצוע שזוהי עבודתם העיקרית? האם יש הרבה ספקים בישראל? ועוד... תודה מראש
מומחי תוכן
יעל
28.6.2010
גם אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך אך אענה על פי מה שהבנתי. בתהליך פיתוח ההדרכה שותפים 2 גורמים עיקריים: מפתח ההדרכה שאינו מומחה התוכן אלא במתודולוגיות למידה ומטרתו לקחת את התוכן מאיש המקצוע (אנו מכנים אותו "מומחה תוכן") ולצקת ממנו שיעור/מודל למידה אפקטיבי. איש המקצוע שנותן את המידע והתכנים להדרכה אינו ספק אלא איש מקצוע בתחומו (בנקאי, רופא, מכונאי, איש צוות שירות במוקד טלפוני וכו...) שלוא דווקא מבין או בעל גישה להדרכה. אם לא עניתי/נו על שאלתך, נשמח אם תחדד קצת יותר.
עבודה על שוק איל רנינג
לירון
3.6.2010
הי יוסי, מקווה שהבנתי את שאלתך ספקי התוכן ללמידה מתוקשבת הם אותם אנשי מקצוע (מומחה התוכן)שמתמחים בנושא ההדרכה ולכן יודעים לתת את הידע המקצועי הנדרש לבניית ההדרכה. את פיתוח התוכן עושים אנשי מתודולגיה ההדרכה תודה לירון
קורס און ליין באודיו
אילן
2.6.2010
שלום, אשמח למידע באיזה מערכת כדאי לבנות מערך שיעורים באודיו און ליין ולמי כדאי לפנות כדי להתייעץ. 077-7671761
מערכות לומדה בעלות יכולת ניתוח
שלומי
27.5.2010
שלום לכולם האם משהו יודע על תוכנת למידה בעלת יכולת ניתוח תהליך הלמידה
תגובה
לירון
31.5.2010
למה אתה מתכוון? מערכת ניהול למידה כמו LMS?
עבודה ב elearning מחו"ל
קרן
6.5.2010
שלום
אני נמצאת כרגע במדריד עקב שליחות מטעם עבודתו של בעלי. השנה (סוף יוני) אני מסיימת כאן תואר שני בניהול ופיתוח elearning (מאחת האוניברסטאות הטובות ביותר). שאלתי היא האם ישנה אפשרות להשתלב בעבודה בתחום עוד בהיותי בספרד. כלומר להיות עובדת חברה ישראלית שיושבת ועובדת בספרד. הרעיון שעומד מאחורי החשיבה שלי שהעבודה ב elearning לא חייבת להתבצע באופן פיזי ממקום מסוים. בתודה מראש על תשובתכם קרן
עבודה ב elearning מחו"ל
קרן
6.5.2010
שלום
אני נמצאת כרגע במדריד עקב שליחות מטעם עבודתו של בעלי. השנה (סוף יוני) אני מסיימת כאן תואר שני בניהול ופיתוח elearning (מאחת האוניברסטאות הטובות ביותר). שאלתי היא האם ישנה אפשרות להשתלב בעבודה בתחום עוד בהיותי בספרד. כלומר להיות עובדת חברה ישראלית שיושבת ועובדת בספרד. הרעיון שעומד מאחורי החשיבה שלי שהעבודה ב elearning לא חייבת להתבצע באופן פיזי ממקום מסוים. בתודה מראש על תשובתכם קרן
עבודה מחו"ל
דפנה
23.5.2010
הי קרן, את מוזמנת לשלוח אליי קורות חיים ו/ או ליצור קשר ב- 03-5506008
תודה ושבוע טוב,
דפנה
כתובת מייל
קרן
23.5.2010
הי דפנה
תודה על תשובתך. לאיזה כתובת מייל לשלוח את הקורות חיים ?
תודה ויום טוב
קרן
captivate
נעמה
27.4.2010
מחפשת לעשות קורס ללימוד תוכנת קפטיבייט. היכן מומלץ? תודה.
לימוד כלי פיתוח ותוכנת CAPTIVATE
עידו
28.4.2010
שלום נעמה, כחלק משירותי הייעוץ שלנו אנו מספקים הכשרה מתודולוגית וטכנולוגית לשימוש בכלי. במידת העניין את מוזמנת ליצור עימי קשר דרך האתר או דרך המשרד 03-5506008
מבחנים ממוחשבים
יגאל אלימלך
17.4.2010
מחפש חומר והשתלמויות בארץ או בחו"ל בנושא פיתוח מבחנים ממוחשבים
בנוגע לפיתוח מבחנים מתוקשבים
עידו
21.4.2010
שלום יגאל, במסגרת שירותי החברה אנו מציעים הן הכשרה בנושא זה והן פתרונות יישומיים. אשמח להבין יותר את הצורך שלך ולהגיב בהתאם.במידת העניין אתה מוזמן ליצור איתי קשר דרך המשרד 03-5506008. בהצלחה, עידו
תגובה
ירון
19.4.2010
תוכל להבהיר? לכמה אנשים אתה מבקש הדרכה?
למה אין תשובה על מיילים?
זיוה דינה
14.4.2010
אפילו משלוח צור קשר דרך האתר החזיר הודעת שגיאה למייל שלי.
מענה לפניות
לימור
19.4.2010
זיוה, ככל כל המיילים והפניות דרך האתר המגיעים אלינו, מועברות פנימית אל מומחה התוכן לגביו פנית, כך שלעיתים התגובה לוקחת קצת זמן. יחד עם זאת, לא היית אמורה לקבל הודעת שגיאה למייל... הפניות מגיעות אלינו באופן תקין. אולי ישנה תקלה נקודתית. בכל מקרה, אני מזמינה אותך לשלוח לנו שוב, לכתובת:info@e-learning.co.il ותעני בהקדם. תודה והמשך שבוע טוב.
תפקיד פיתוח הדרכה בחיל האויר
חיל האויר
10.3.2010
דרוש /ה קצין /ת פיתוח הדרכה. לתפקידי פיתוח הדרכה בצה"ל חיל האויר (במרכז הארץ ובדרומה) מחפשים בוגרי /ות תואר שני (או לקראת סיומו) במדעי ההתנהגות ו/חינוך. התפקיד כרוך בגיוס לקבע. עדיפות לקצינים /ות.
משרת פיתוח הדרכה
רונית
10.3.2010
הבנתי שאפשר גם בוגר תואר ראשון בפיתוח הדרכה
לימודים -פיתוח/עיצוב לומדות
מאיה
9.3.2010
שלום, אני אקדמאית ומבקשת לעשות הסבת מקצוע לאחר שנים של עבודה. אינני עוסקת בתחום אותו למדתי באוניברסיטה.
אני אדם יצירתי ומושך אותי תחום של פיתוח לומדות. מה עלי ללמוד על מנת שאוכל לעסוק בתחום?
ושאלה נוספת: ראיתי שבלשונית דרושים אתם מחפשים "מפיק אמצעי למידה מתוקשבים". האם תוכלו לפרט מהי הפעילות של אדם כזה? האם הוא עוסק בעיצוב (תוכנת פלאש) יותר מאשר בכתיבת תוכן, למשל?
אשמח לקבל מידע נוסף לגבי המקצועות וההתמחויות השונות בתחום זה. תודה רבה מאיה
הכוונה למשרות פוטנציאליות
דפנה
10.3.2010
הי, את מוזמנת ליצור עמי קשר בטלפון ואסביר את הכול- 03-5506008 דפנה
טכנולוגיה ולמידה
רןמ
9.3.2010
שלום ! רציתי לדעת האם יש כאן מישהו/י שלמד/ה תואר שני "טכנולוגיה ולמידה" באוניברסיטת תל אביב ? אם כן אני מאוד אשמח לדבר ולשמוע ממנו/ה על התואר. תודה, רן (גם במייל אני אשמח)
טכנולוגיות למידה בת"א
ערן גל
9.3.2010
היי. למדתי את התואר המדובר בת"א. כיום אני מבצע מחקר דוקטוראט באותו מקום. מאוד ממולץ. אשמח לספק פרטים במייל. eranga@pelephone.co.il
תואר שני בטכנולוגיות למידה
דורית
9.3.2010
רן שלום, אני למדתי את התואר בבר-אילן, אולם הוא מקביל לזה שבת"א. התואר עוסק הרבה בתיאוריות של טכנולוגיות למידה ועבורי היה מרתק. אשמח לשוחח אתך, תוכל לפנות ישירות למייל. בהצלחה
לימודים לתואר שני
מעיין
12.5.2010
איך נקרא התואר בבר אילן?
תואר שני בבר אילן
דורית
25.7.2010
טכנולוגיות תקשורת בחינוך
hot spot ב- captivate
דנה
15.2.2010
האם אפשר להגדיר hot spot מבלי שהמשתמש יצטרך ללחות על submit? כלומר שברגע שהמשתמש ילחץ על ה hot spot יופיע המשוב..?
תגובה
לילך
15.2.2010
לדעתי לא.
תגובה
לילך
15.2.2010
לדעתי לא.
hot spot ב-captivate
דנה
14.2.2010
שלום לכולם..אני מכינה מבחןב captivate, הבעיה שאני לא מצליחה להגדיר איזור מסוים כ"נקודה חמה" hot spot אשמח אם תוכלו לעזור....
Captivate Question
אלינה אדמון
15.2.2010
שלום דנה. אם הבנתי את שאלתך נכון מדובר בשאלת בHOT SPOT. תוכלי להוסיף שאלה מסוג זה ע"י בחירה בתפריט INSERT>SLIDE>QUESTION SLIDE>HOT SPOT. אם התכוונת למשהו אחר אנא פרטי יותר מה התוצאה שאת רוצה להשיג. המשך יום נעים. בברכה, אלינה אדמון.
hot spot ב- Captivate
אופיר
15.2.2010
היי דנה כדי לגרום לאובייקט מסוים להופיע בלחיצת עכבר על נקודה חמה, ראשית עלייך לשיים את אותו אובייקט. לדוגמא, אם ברצונך לגרום להופעת בועית טקסט, תני לבועית שם. לאחר מכן, פתחי click box, ובשדה העליון (On success) בחרי את הפעולה "Show". בשדה החדש שנפתח – show, בחרי את האובייקט שאותו את רוצה להציג בלחיצה (ושנתת לו שם). מקמי את ה- click box במקום בו את רוצה את הנקודה החמה. בהצלחה...
תואר שני בטכנולוגיות למידה
בר ט.
28.1.2010
שלום, יש לי תואר שני בטכנולוגיות למידה של האוניברסיטה הפתוחה+ניסיון עשיר בהוראה. האם אוכל להשתלב בארגונים כמפתחת הדרכה?
תואר שני
אורן
10.3.2010
מוזמן לפנות 0578147072
עבודה בתחום
ערן גל
9.3.2010
היי. בהחלט אפשרי. השוק נמצא כרגע בהתעוררות להערכתי. אני מציע לפנות לחברות הקבלן העובדות על בסיס פרויקטאלי.
השתלבות כמפתחת הדרכה
דפנה
28.1.2010
הי בר, אני אשמח שתשלחי אליי את קורות החיים שלך ונשוחח טלפונית. מוזמנת להתקשר למשרד גם- 03-5506008
ט"ו בשבט שמח,
דפנה כספי מנהלת משאבי אנוש
תגובה
רונית
28.1.2010
נשמע שכן. ממליצה לך לשלוח קו"ח לארגונים. בהצלחה!
העברת מצגת POWER POINT ל-CAPTIVATE
לידיה
12.1.2010
שלום לכולם, האם מישהו יודע איך להשאיר את הטקסט הכתוב בעברית במצגת מיושר לימין? כשאני מעבירה את המצגת ל-CAPTIVATE האותיות בעברית מתבלבלות והופכות את הסדר. דוגמא עם כתוב במצגת: קורס חדש ל-CAPTIVATE זה עובר כך: שדח סרוק
מקורי אך לא שימושי בתודה מראש, לידיה
תשובה
אלינה אדמון
12.1.2010
שלום לידיה, קאפטיבייט אינו תומך בעברית באופן מלא (לצערי), בפרט כשמדובר ביבוא אובייקטים חיצוניים. יש לך 2 אפשרויות: 1. במידה ואת מוכנה לוותר על הדינמיות של השקף (ההנפשות והאינטרקציות לסוגיהן) תוכלי: לייצא את המצגת לתמונות, א. בחירה בשמירה בשם> פורמט JPEG > שמירה של כל שקף בנפרד. ב. הטענת התמונות לקאפטיבייט על ידי בחירה בסוג פרויקט: image project.
2. אם אין לך אפשרות לוותר על הדינמיות תוכלי: לבנות המצגת בתוך הקאפטיבייט על ידי שימוש בואבייקטים של הקאפטיבייט (כך לא יווצר שיבוש). או להשתמש בכלי אחר שונה מקאפטייבט על מנת להפוך את המצגת לקובץ SWF (בהנחה שזה הצורך שלך). את פעולת ההפיכה של מצגת לSWF- תוכלי לבצע באמצעות הכלים שמיועדים לכך לדוגמא: Articulate , Ispring . או רבים אחרים שתוכלי למצוא באינטרנט (מצורף לינק חיפוש): http://www.google.co.il/search?hl=iw&ei=70BMS-3FGo2OjAe-s5X-Dg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CBEQBSgA&q=transform+ppt+into+SWF&spell=1
מקווה שיכולתי לעזור לך, המשך שבוע נעים. אלינה אדמון.
תודה רבה על התשובה המפורטת
לידיה
14.1.2010
אלינה, תודה רבה על התשובה המפורטת ועל ההפניה! סוף שבוע נעים!
בהמשך לשאלתך
עזרא
12.1.2010
הנ"ל נובע מהעדר תמיכה בעברית ולכן, כדי להעברי תוכן ממצגת PP אל הכלי: שמרי כל מסך ב- PP כתמונה (כקבצי JPEG אן PNG) ואז יבאי התמונות אל ה- captivate באמצעות לחיצה על: Record or create a new project ומשם בחרי באפשרות: Image Project
תודה
לידיה
12.1.2010
עזרא תודה רבה על העצה. אני חשבתי לבנות תבנית ב-PP ולהמשיך לערוך את הלומדה ב-Captivate, כנראה שזה לא רעיון מוצלח. המשך יום מקסים.
פתרון אחר
עדי ל
13.1.2010
היי פתרון אחר יכול להיות זה: כתבי את כל טקסט בPP, כרגיל. לאחר סיום הכתיבה, תעברי על כל תיבות הטקסט עם אפליקציה קטנה וחינמית בשם הפוך-על-הפוך, אשר מאפשרת להפוך את הטקסט לטקסט מראה (בין השאר). אז, כאשר המצגת שלך במצב מראה, ייבאי אותה לקפטיבייט.
מקווה שעוזר :) עדי
דבר חדש שלמדתי
לידיה
14.1.2010
תודה רבה עדי - למדתי משהו חדש ושימושי! סוף שבוע מקסים!